Vacature: Blijf actief tijdens de koudere dagen!

Geschreven door:

Het evenementenseizoen mag dan afgelopen zijn, maar de horeca draait gewoon door! De warme dagen maken plaats voor gezellige, koudere avonden, en wij zijn op zoek naar mensen die ook in de wintermaanden willen zorgen voor de veiligheid van personeel en bezoekers.

Heb jij zin om je agenda vol te houden en deel uit te maken van een team dat zorgt voor veiligheid en gezelligheid in verschillende horecagelegenheden? Dan is dit jouw kans! Bij DZ Beveiliging zijn we altijd op zoek naar horecaportiers en beveiligers die ons team willen versterken, of je nu regelmatig aan de slag wilt of juist sporadisch in het weekend.

𝐖𝐚𝐭 𝐠𝐚 đŖ𝐞 𝐝𝐨𝐞𝐧?
Als horecaportier zorg jij ervoor dat zowel het personeel als de gasten van de horecazaak zich veilig voelen. Jij bent het aanspreekpunt bij de ingang en zorgt ervoor dat alles soepel verloopt. Je bent niet alleen verantwoordelijk voor de veiligheid, maar draagt ook bij aan de gastvrijheid en sfeer.

𝐖đĸđŖ đŗđĸđŖ𝐧 𝐨𝐩 đŗ𝐨𝐞𝐤 𝐧𝐚𝐚đĢ đĸ𝐞đĻ𝐚𝐧𝐝 𝐝đĸ𝐞:
- Sociaal en communicatief sterk is: Je hebt een vriendelijke uitstraling en weet met iedereen op een professionele manier om te gaan.
- Een nuchtere mentaliteit heeft: Bij DZ Beveiliging houden we van een no-nonsense aanpak. We zoeken iemand die stevig in zijn schoenen staat en rustig blijft, ook in uitdagende situaties.
- Betrouwbaar is: We willen kunnen bouwen op jou. Je komt je afspraken na en bent altijd een stabiele factor binnen ons team.

𝐖𝐚𝐭 𝐛đĸ𝐞𝐝𝐞𝐧 𝐰đĸđŖ?
- Een leuke werkomgeving: Je werkt in verschillende horecagelegenheden, elk met een eigen sfeer en karakter. Geen avond is hetzelfde!
- Een team waarin je je thuis voelt: Bij DZ Beveiliging hechten we veel waarde aan collegialiteit. Je werkt samen met mensen die net als jij passie hebben voor veiligheid Ên plezier maken in hun werk.

𝐋đĸđŖ𝐤𝐭 𝐝đĸ𝐭 đŖ𝐞 𝐰𝐚𝐭?
Lijkt het je leuk om tijdens de koudere maanden aan de slag te gaan en ons team te versterken? Neem dan snel contact met ons op! Wij horen graag van je.

𝐒𝐨đĨđĨ𝐜đĸ𝐭𝐞đĢ𝐞𝐧
Stuur een e-mail naar info@dzbeveiliging.nl of bel ons op 088-4251300 voor meer informatie.

Zorg jij deze winter voor een veilige en gezellige sfeer in de horeca? Sluit je aan bij DZ Beveiliging en kom werken in een team waar je op kunt bouwen!

#horecaportier #dzbeveiliging #evenementen #beveiliging

Wilt u nog meer blogberichten lezen? Ga dan naar de pagina Nieuws.